Man behöver ju inte fylla bokhyllan med romaner så jag gör inte det!
 
//E
Tre av rutorna till filten är klara. Nu har jag bara nio kvar att virka.
 
Dock har ett problem uppstått. De blå nystanen innehåller 29 meter mindre garn än de andra. Således får jag spara in på stolpar och bara virka två och inte tre på en del ställen. Sen fick sista varvet blir halvstolpar och inte stolpar. Så ja, de rutorna blir aningens mindre men det kommer nog inte märkas i slutändan.
 
//E
Slängde snabbt ihop en klänning till nyår. Den är sydd i festvelour med paljetter, samma tyg jag sydde kjolar i till mig och mamma förra året. Vi fick en bit över så jag fick en klänning.
 
Den är ganska vid så jag måste ha skärp som håller in vidden lite men det piffar bara upp, särskilt så skärpet också är lite glittrigt och har en rosett över spännet.
 
//E
 
Vi köpte nyligen en stor matta till vardagsrummet som består av väldigt många rutor i många färger. Idag gick vi (ja vi, N var med som smakråd) till garnaffären om köpte massa garn. 3 nystan för 100kr är ett helt okej pris. En ruta är provvirkad och de blir ca 43cm. Kommer nog bli en stor och gosig filt!
 
//E
 
Gjorde ett runt nystan av DUO-härvan. Det blev ganska stort....Känns som om jag stickar med en handboll rullandes i soffan.
 
//E