Tänkte virka mig en kofta av rutor. Har tagit fram två rutor jag gillar så nu ska jag bara bestämma mig för en av dem. Hmm....
 
//E
Frusna hallon, frusna blåbär och en skvätt mjölk. Kör i matberedaren. Ät och njut!
 
//E
Min lilla Minion jag virkade för några dagar sedan har nu fått en flickvän.
 
 
Originalet har vita prickar på sin gröna klänning men det blev för plåttrigt.
 
//E
Loppisfynd i Skellefteå. Jag kommer nog inte sticka någon av modellerna rakt av men man kan ju bli inspirerad till färger och mönster.
 
 
//E
Jag fortsätter prova mig fram till olika linnen. Den här gången fick det bli ett V i ryggen.
 
 
Och som lite humor i vardagen, så här blir det ibland när jag försöker posera:
 
Borde nog anställa en modell snart....
 
//E
Jag har inte fastnat för filmerna "Despicable Me" men jag har fastnat för de små söta figurerna som går under namnet Minions. Efter lite inspirationssökande på nätet fann jag bloggen Little Yarn Friends och började virka min egen. Gjorde inte riktigt som det stod i mönstret, men när gör jag det....
 
 
Jag använde virknål 2,5 till kroppen och 3 till byxorna. Garnet är rester från andra projekt.
 
Nu ska han få en liten väska och extra byxor så är han redo för semestern.
 
//E
Hittade "slinkigt" trikåtyg på Ohlsson för ett tag sedan, perfekt att sy baslinnen av. Första försöket blev ett svart linne och jag är nöjd.
 
 
Tittar man väldigt noga så ser man små bubblor i ärm-och halsringning mn det är för att jag envisas med att sy på en vanlig maskin. Tycker inte jag syr tillräckligt mycket för att köpa en overlock.
 
//E
 
I en liten butik på Haga i Göteborg kan man hitta massor av fina saker. Det finns papper, färgglad tejp, cenitlera och pärlor i lösvikt. Jag köpte med lite hem i hopp om att göra hängen/berlocker till min långa halskedja.
 
Vi får se hur det blir.
 
//E
Provar runt lite mönster ur Virkarens stora mönsterbok. Har fallit för mönstret som heter 'öppen solfjäder'. Vi får se om det blir någon sjal eller liknande av det. Inte för att jag behöver en sjal, men det är kul att virka.
 
 
Vet inte om jag är nöjd med mönstret i detta lite hårdare bomullsgarn. Ska det bli en sjal så får det bli i någon mer "luddigt".
 
//E