Den 25 maj var det äntligen dags för Fidde och Mikki att gå på bal och äntligen dags för kjolen att få visa upp sig!


Jag hade även lovat att fixa hår och smink på Mikki så köksbordet dukades fullt.
Vi lade en väldigt enkel men fin make-up med eyeliner och massa guldig ögonskugga.


Vi hade redan bestämt att vi skulle ha fluffigt hår baktill, och fluffigt blev det.
Man ser ganska kul ut när man är "mitt i" frisyren....


Håret är klart!

Dags för fotosession i trädgården...


Fidde och Mikki - sötaste paret någonsin


Finare par får man leta länge efter.

Tack Mikki för att jag fick hjälpa till så mycket, jag tycket det var otroligt roligt och det känns väldigt bra att du blev så nöjd.

Kramar i mängder till Fidde och Mikki!

//Emma
Attans, nu fick du lite för lite köttfärssås (eller taco-köttfärs) över.
Var inte orolig, Emma har lösningen!

Du behöver (till 2 personer):
köttfärssås el. taco-köttfärs
2 små paprikor el. en stor
ost
creme fraiche
taco-krydda el taco-sås

Sätt ugnen på 225 grader.
Plocka fram en liten ugnsform.


Har du två paprikor skär du bort toppen och pillar det ut det vita.
Har du en stor paprika delar du den försiktigt på längden i två delar och pillar sen bort det vita.


Blanda sedan i ca 3 msk creme fraiche och taco-krydda eller taco-sås i köttfärsen.
Ja, det blir en gegga som inte ser klok ut men det blir gott.


Tryck sedan ner din gegga i paprikan. Jag menar verkligen tryck ner, varenda vrå ska fyllas.


Lägg sedan en skiva ost på varje paprika och ställ in dem i ugnen ca 13 minuter.



Nu är det bara att äta och njuta. Ris till är för övrigt väldigt gott.
Och innan ni frågar, nej det finns inget optimal sätt att äta en stående paprika. Det kommer rinna lite sås och den kommer med all säkerhet välta halvvägs in i måltiden. Men det får det vara värt för det är väldigt gott.

Ha det gott.
//E
Jag har varit på skolresa i Tyskland i två veckor.
Där finns otroligt mycket att se.

Inne på Starbucks hittade jag något som gjorde mig lite extra glad:

Klantig som jag är så köpte jag ingen, så jag vet inte hur de smakade....

Men ändå, de sprider sig =)

Ha det så gott!
//E