Ytterligare en del klar. Tvivlar lite på färgerna. Den är, ja, fulsnygg.
//E 
Med hjälp av en köpt kimonokofta från Åhlens och den här hemsidan så har jag sytt mig en egen kimono/kaftan, vad man nu vill kalla den.
 
 
Jag gillade enkelheten i mönstret på hemsidan men jag föredrog de sluttande axelsömmarna och de mer vinklade ärmarna (inte bara rektanglar) som den köpta kimonon har.
 
Kimonon/kaftanen är riktigt mysig att ha på sig och den piffar upp en outfit. Och som en kollega sa "man ser mer dressad ut".
 
Ca 1 meter tyg gick det åt. Omkretsen är ca 120cm nedtill och ca 105-110 runt bysten. Färdig längd blev ca 72cm, lite längre än jag önskat men ändå fint.
 
//E
Vi fick en byrå kvarlämnad i lägenheten när vi flyttade in. Ganska tidigt sa vi att den är lite småful och behöver målas om. Nu, ca 1,5 år senare är det gjort.
 
Inser nu att jag glömt ta en bild på när byrån är ihopsatt och tillbaka i hallen. Men men. Den blev vit och fin i alla fall och det blev ljusare i hallen.
 
//E
Jag virkar på. Fick göra några varv med fasta maskor istället för halvstolpar på baksidan för att de ska matcha bättre i storlek. 
 
//E 
Det går framåt för väskan. Den är nu ca 20cm på bredaste stället. 
//E